Μετά την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη στην παράσταση «Ο βασιλιάς Ληρ», ο Λεωνίδας Κακούρης, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κακή σχέση μεταξύ τους, του έκανε ένα πολύ θερμό σχόλιο στα social media, με τον πρώτο να του απαντά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Γιάννη μου γλυκιέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά. Σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά. Θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε, σας φιλώ», έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης στην ανάρτηση του Γιάννη Νταλιάνη.

Αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Γιάννης Νταλιάνης για το ιδιαίτερο αυτό σχόλιο του συναδέλφου του.

«Θα του απαντήσω, δεν πρόλαβα γιατί είχα δουλειά, είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε για εμένα. Θα του απαντήσω με την αντίστοιχη τρυφερότητα. Έχουμε μιλήσει με μηνύματα με τον Λεωνίδα, έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλά τώρα, εντάξει, ο άνθρωπος είχε μια υπερκόπωση…», δήλωσε ο Γιάννης Νταλιάνης.