Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή επιχειρηματίας,  Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, αλλά και το ταξίδι στην Αφρική που της άλλαξε τη ζωή.

Η Χριστίνα Κοντοβά ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιον σύντροφο στην προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτό που ζητά από έναν άνδρα είναι να λειτουργούν σαν ομάδα μέσα στη σχέση.

Όσα δήλωσε η Χριστίνα Κοντοβά

«Θα ήθελα μέσα σε μια σχέση να είμαστε ομάδα, να είμαστε μαζί σε όλα! Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας σου έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άλλον, όταν περνάει ο έρωτας, μπορείς να αντέξεις και χωρίς έρωτα σε μια ομάδα», είπε η Χριστίνα Κοντοβά.

Σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της, η Χριστίνα Κοντοβά δήλωσε: «Δεν κίνησα ποτέ την διαδικασία στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί και δεν θέλω να έχω παιδί. Θα το είχα κυνηγήσει, μπορούσα να το κάνω. Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική. Κάτι έχω με αυτόν τον τόπο, με τραβάει, με συγκινεί.

Η θέλησή μου να υιοθετήσω γεννήθηκε στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική. Στην Ελλάδα, είναι όντως γεμάτα τα ιδρύματα, αλλά από παιδιά δεν είναι προς υιοθεσία, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τα παιδιά προς υιοθεσία είναι πολύ μικρό ποσοστό», είπε η Χριστίνα Κοντοβά.