Ο  γνωστός καλλιτέχνης, Δήμος Μυλωνάςμίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο και την τεκνοθεσία, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του.

Αρχικά, ανέφερε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: «Τα ομόφυλα ζευγάρια καλώς να παντρευτούν, όλοι είμαστε άνθρωποι κι όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτή τη ζωή. Να ευτυχήσουμε, αυτό είναι το ζητούμενο».

Όσο για την τεκνοθεσία, δήλωσε: «Το ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο θα χρειάζεται τον μπαμπά και τη μαμά του; Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου. Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο άτομα του ίδιου φύλου».

Στη συνέχεια ο Δήμος Μυλωνάς, πρόσθεσε: «Άμα πάει στο σχολείο, θα του πουν "πως λένε τη μαμά σου;" και τι θα πει; Λάκη; Η φύση έχει προνοήσει το παιδί να χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό για την ανατροφή του. Δεν είναι νομοσχέδιο στη Βουλή να το περάσουμε, να το ξηλώσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο. Είναι η φύση του ανθρώπου», ενώ κλείνοντας, είπε: «Τι να ρωτήσεις; Να μεγαλώσουν δύο ομόφυλοι ένα παιδί; Δεν θα μεγαλώσει σωστά».