Δηλώσεις στη «Real Life» και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Dragons Den», αναφέρθηκε στο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα project, καθώς και στην οικογενειακή ζωή στο πλάι της Χριστίνας Μπόμπα και των δίδυμων κοριτσιών τους.

Είδα το κοινό να το αγκαλιάζει το "Dragons Den"

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από αυτό που είχα δει πριν ξεκινήσει το "Dragons Den" στην Ελλάδα. Είδα το κοινό να το αγκαλιάζει και να περνάει καλά. Και αυτό βγήκε στην τηλεθέαση αλλά και στο virality που απέκτησε. Είμαι κατενθουσιασμένος για τη δεύτερη σεζόν», σημειώνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Έντονες καταστάσεις και δυνατό περιεχόμενο

«Στα γυρίσματα πραγματικά δεν πίστευα σαν παραγωγός – σε αυτό το σόου έχω δύο καπέλα και του παρουσιαστή και του παραγωγού – πόσο έντονες καταστάσεις και δυνατό περιεχόμενο έχουμε σε αυτόν τον κύκλο. Έχουμε προϊόντα και founders εταιρειών που προάγουν την ενσυναίσθηση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα», τονίζει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Το "Dragons Den" έχει "πιάσει" ένα κοινό που έχει φύγει από την ελεύθερη τηλεόραση. Λόγω της διαφορετικότητας του σόου ανοίγουν την τηλεόραση να το δουν κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Μου λένε στον δρόμο, "Σάκη, δεν βλέπω τηλεόραση αλλά το "Dragons Den" το βλέπω», σχολιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη.

Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει "αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα"», ανέφερε κλείνοντας ο Σάκης Τανιμανίδης.