Μέσα από ένα ανεπανάληπτο σμίξιμο του λαϊκού ρεπερτορίου και της νεοελληνικής παράδοσης ανοίγει η αυλαία του Cabana live stage την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην οδό Καυτατζόγλου 46, στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μεγάλη μουσική γιορτή με τη διασκέδαση να απογειώνεται

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Θεόδωρος Βερλής, «υποδέχονται» στην παρέα τους τον μοναδικό λυράρη Μανώλη Κονταρό και οι νύχτες γίνονται γιορτή, παίρνοντας την όψη της αυθεντικής οικογενειακής διασκέδασης.




Ο Μανώλης Κονταρός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του. Ο σπουδαίος μουσικός καταφέρνει κάθε φορά να ταξιδεύει το κοινό στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.


Με αγαπημένα κρητικά τραγούδια

Ο γνωστός λυράρης από το Ρέθυμνο στο πέρασμα του χρόνου κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να κάνει μεγάλες επιτυχίες μέσα από τα albums που κυκλοφόρησε από το 1995 μέχρι και σήμερα. Ενδεικτικές δουλειές του είναι, «Να’ τα νε άλλες εποχές», «Η τελευταία μάχη», «Μπόρα», «Βρήκα τη δύναμη» και «Κόντρα σε όλα».

Τραγουδώντας τις τελευταίες του επιτυχίες, «Σ’ αγαπάω αλλά», «Σεισμός», «Αγάπη, χαϊδεμένη μου» και «Εμείς μαζί δεν κάνουμε», θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Αυτή η μουσική παρέα μαζί με τους Αντώνη Λώκο Κωνσταντίνα Στογιάννη και Αναστασία Κελεσίδη υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικά βράδια γεμάτα διασκέδαση και πολύ κέφι.


Ο Βασίλης Τερλέγκας υπόσχεται ένα πρόγραμμα που θα ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη.

Πρεμιέρα την πρώτη Παρασκευή του Φλεβάρη σε έναν ξεχωριστό χώρο


Το Cabana live stage είναι ο γνωστός χώρος στις Τρεις Γέφυρες, που έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν πολλά μεγάλα ονόματα κυρίως του λαϊκού ρεπερτορίου όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Κοντολάζος, Γιώργος Δασκουλίδης.

Τη σεζόν 2021 το κέντρο έχοντας ανανεωθεί πλήρως φιλοξένησε δύο τεράστια ονόματα, τον Αντύπα και τον Ζαφείρη Μελά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από λαϊκή διασκέδαση. Ακολούθησαν το 2022 ο Θέμης Αδαμαντίδης έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Τερλέγκα και το 2023 ο Ζαφείρης Μελάς.