Είναι η ηθοποιός που απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά στον ρόλο της «Μιράντας» μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου.

H ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Μytv» για όλα όσα απολαμβάνει στη συνεργασία της, τα κριτήριά της αλλά και για το αν νιώθει πλήρης με αυτά που έχει καταφέρει.

Πώς ξεκίνησε για εσάς αυτή η χρονιά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

«Το 2024 θα είναι μία γεμάτη χρονιά για εμένα σε κάθε επίπεδο. Έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε μια δουλειά που αγαπώ πολύ τηλεοπτικά, ενώ και στην προσωπική μου ζωή όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν. Εύχομαι έτσι να είναι για όλο τον κόσμο η νέα χρονιά, γεμάτη χαρούμενες στιγμές και υγεία», απάντησε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.


Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστείτε στη σειρά του ALPHA "Ο Παράδεισος των κυριών". Τι απολαμβάνετε περισσότερο σε αυτή τη συνεργασία;

«Τι να πω για τη δουλειά αυτή... Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι ακόμη μία χρονιά με ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ πολύ για το έργο και τη διαδρομή τους. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον χώρο μας, με τους οποίους γνωριζόμαστε καλά και από προηγούμενες δουλειές που κάναμε μαζί και είχαμε εξαιρετική συνεργασία και τότε και τώρα, όπως ο παραγωγός μας κ. Καραγιάννης και ο σκηνοθέτης κ. Βασιλειάδης, αλλά και ένα υπέροχο καστ ηθοποιών, με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα. Μια τεράστια παραγωγή που έχει στηθεί και μέσα από τα σκηνικά και τις ερμηνείες μάς ταξιδεύει κι εμάς που βρισκόμαστε εκεί σε μιαν άλλη εποχή», ανέφερε στη συνέχεια η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Βρίσκεστε στον χώρο της υποκριτικής πολλά χρόνια. Ποια είναι τα κριτήριά σας για να είστε μέλος μιας δουλειάς;

«Η επιλογή μιας συνεργασίας είναι πάντα ζήτημα πολλών παραγόντων. Σίγουρα, βασικά κριτήρια για εμένα είναι η υπόθεση αλλά και η ομάδα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τη δουλειά», είπε η ηθοποιός.


Μέχρι στιγμής νιώθετε πλήρης με όσα έχετε καταφέρει;

«Ναι, είμαι πλήρης. Ύστερα από αρκετά χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, νιώθω ότι έχω κάνει κάποια σοβαρά βήματα στη δουλειά μου και σκοπός μου είναι να εξελίσσομαι και να προοδεύω. Μέσα από κάθε δουλειά και συνεργασία μου στόχο έχω να μαθαίνω πράγματα και να προχωράω. Ωστόσο, δεν νομίζω πως υπάρχει ταβάνι στην εξέλιξη του ηθοποιού. Πάντα μπορείς να γίνεις και καλύτερος. Αυτό το πιστεύω βαθιά», τόνισε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Υπάρχει κάποιο όνειρο που δεν έχετε πραγματοποιήσει έως τώρα όσον αφορά τη δουλειά σας; Κάποιος ρόλος ίσως ή κάποια συνεργασία;

«Αν έλεγα πως έχω πραγματοποιήσει όλα μου τα επαγγελματικό όνειρα ή αν πιστεύαμε ότι υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη γη που το έχει πετύχει αυτό... Τα όνειρα είναι ατελείωτα, ακόμη και όταν έχεις καταφέρει πολλά από αυτά, το μυαλό και η ψυχή δημιουργεί καινούργια, είναι κομμάτι της ίδιας της ζωής αυτή η διαδικασία. Δεν θα πρωτοτυπήσω, όμως. Νομίζω πως όνειρο κάθε ηθοποιού είναι οι μεγάλοι ρόλοι αυτού που ονομάζουμε κλασικό θέατρο», υπογράμμισε τέλος η Ευαγγελία Συριοπούλου.