Ο Μάκης Τσέλιος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Μπίλι Μπο, με τον οποίο είχαν σχέση στο παρελθόν.

Μιλώντας, ο Μάκης Τσέλιος στην εκπομπή «Στούντιο 4» αναφέρθηκε αρχικά, στην ταινία που θα γυριστεί γύρω από τη ζωή του Μπίλι Μπο.

«Προχωράμε στο σενάριο, περιμένω να το διαβάσω. Μετέχω στην υπόθεση, έχω μια γνώμη στο σενάριο, όπως κι έχω γνώμη για τους δύο πρωταγωνιστές, τη φάτσα μου και τον Βασίλη», είπε χαρακτηριστικά, ο  Μάκης Τσέλιος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Μπίλι Μπο. «Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν δω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Βασίλη, απλώς τους είπα "δεν με νοιάζει, αν δεν μοιάζει. Θα ήθελα μόνο να έχει ψηλό λαιμό, τα δάχτυλά του και να έχει το στυλ περπατήματος". Θα το διδάξω εγώ», είπε, ο  Μάκης Τσέλιος.

Όσο για την κοινή τους πορεία, δήλωσε: «Η σχέση μας ήταν μία πολύ σημαντική σχέση που δεν είχε πουθενά εκφυλισμό, χυδαιότητα. Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα. Όταν μιλάνε για τον γάμο των ομόφυλων, τι εννοούν; Είχαν βάλει το σύμφωνο συμβίωσης με κενά. Αν οι δικοί του δεν ήθελαν, εγώ δεν θα μπορούσα να τον κηδέψω. Επειδή είχα τη δύναμη και τα χρήματα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μπόρεσα και έκανα αυτό που έπρεπε».

Τέλος, ο  Μάκης Τσέλιος συμπλήρωσε: «9,5 μήνες δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του, μόνο δύο μέρες. Μία μέρα που γύρισα από το Παρίσι κι άλλη μια που πήγα να υπογράψω κάτι χαρτιά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy5rkt1geu9)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy5u2gt2oux) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy5zm5tk5ih) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy60t4r81ix)