H Έλντα Πανοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συνειδητή της απόφαση να χάσει κιλά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε αυτή τη μεγάλη της αλλαγή το κοινό.


Ήταν μεγάλη η διαφορά της εικόνας

«Ο κόσμος δυσκολεύτηκε να με αναγνωρίζει μετά την απώλεια των κιλών. Πέρασε καμιά τριετία για να καταλαβαίνουν ποια είμαι στο δρόμο κι αυτό όταν μιλούσα. Ήταν μεγάλη η διαφορά της εικόνας γιατί τότε δεν εμφανιζόμουν και αυτό έγινε σε διάστημα τριών ετών, απλώς ο κόσμος το έμαθε ξαφνικά. Δηλαδή ο πρώτος δημοσιογράφος, που το πήρε είδηση, γνωστοποίησε ότι "χάθηκαν 30 κιλά" τα οποία όμως δεν χάθηκαν απότομα αλλά σε διάστημα τριών ετών. Εκεί έγινε το ζήτημα αλλά όχι, δεν το επιδίωξα», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου.

Έλντα Πανοπούλου: "Δυσκολεύτηκαν να με αναγνωρίζουν μετά την απώλεια των κιλών μου"

Έκανα μια μικρή αλλαγή χωρίς να στερηθώ

«Το επιδίωξα αφού ξεκίνησε να γίνεται μόνο του, και κατάλαβα ότι με μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής μπορεί αν γίνει αυτό χωρίς να στερηθώ αυτά που αγαπώ, γιατί εμένα μου αρέσει το φαγητό. Δεν ξέρω να απαντήσω αν ο κόσμος έχει συνηθίσει σε μια εικόνα, γιατί πολλές φορές μπορεί να νιώσει ότι τους στερείς κάτι από αυτό που έχει μάθει και έχει αγαπήσει», ανέφερε στη συνέχεια η η Έλντα Πανοπούλου.

Άλλαξε η εξωτερική μου εμφάνιση, το μέσα όμως δεν έχει αλλάξει

«Την εικόνα σου δηλαδή την θεωρεί δικιά του και καλά κάνει. Άρα μετά πρέπει να τους πείσεις ότι μπορεί να αλλάζει το εξωτερικό, το μέσα όμως δεν έχει αλλάξει. Εγώ είμαι αυτή που έχετε αγαπήσει, αυτή που σας έχει αγαπήσει και το καταφέραμε πάλι αυτό με το κοινό. Υπήρξαν κάποιοι τύποι που μου είπαν ότι "εμένα μ’ άρεσες και χοντρούλα που ήσουν" αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές στεναχώρησα κάποιον», κατέληξε η Έλντα Πανοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: