Τα όσα υποστήριξε ο Νίκος Αναδιώτης κατά του νομοσχεδίου που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασαν στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε ακόμη - Νίκος Αναδιώτης: "Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία" – Η εμφάνιση στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια (Βίντεο)


Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε ότι δεν μπορεί να ακούει το 2024 ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αμαρτία.

Όσοι θεωρούν την ομοφυλοφιλία αμαρτία είναι άρτιοι χριστιανοί;

«Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί. Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους» ανέφερε αρχική η Ελεονώρα Μελέτη.

Δε μπορώ να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος

«Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μη μου το βαφτίζεις αμαρτία

«Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία. Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν κι αυτά όσα λένε οι γονείς κι αυτό θα διαιωνιστεί», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: