Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αρχικά αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση.


Έχω την πολυτέλεια να αποφεύγω την τηλεόραση

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, τώρα έχω την πολυτέλεια να αποφεύγω. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω με τους ανθρώπους που μου πρότειναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσον αφορά τις εκρηκτικές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, που απασχόλησαν την επικαιρότητα, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Νταλάρας είπε κάτι παρορμητικά και παρεξηγήθηκε

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιδιαίτερη μορφή, τον ξέρω εδώ και 50 χρόνια. Είπε κάτι παρορμητικά και παρεξηγήθηκε, όπως συμβαίνει σε όλους. Αλλού ήταν το χτύπημα, στους πιο πάνω. Ο Νίκος Συρίγος αγαπάει τον Γιώργο Νταλάρα, γι’ αυτό και τον στήριξε για τις δηλώσεις που έκανε. Δεν είναι κακό αυτό», υποστήριξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπογράμμισε πως η Εκκλησία θα πρέπει να έχει ανοιχτές τις πόρτες και την καρδιά της σε όλους.


Έχω ψαρέψει μαζί με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης, στο παρελθόν είχαν προτείνει στην κόρη του, την τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, να υποδυθεί την θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ σε ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Έχω ψαρέψει μαζί με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τον ήξερα, ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν ξέρω κατά ποσό έχει ενδιαφέρον η ζωή κάποιου για να γίνει ταινία», δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: