Η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πλάνα από το σαλόνι και τα δωμάτια του ανακαινισμένου τους σπιτιού, με τις κούτες να καλύπτουν τα περισσότερα τετραγωνικά των χώρων.

Αυτό ωστόσο δεν τους εμπόδισε να κάνουν μια μικρή απόδραση για επαγγελματικούς λόγους.

Το ανακαινισμένο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Το ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση, με αποτέλεσμα τα συνεργεία που ανέλαβαν το έργο να το κατεδαφίσουν, σχεδόν, και να το φτιάξουν από την αρχή.

Εκείνο που ξεχωρίζει είναι φυσικά οι μεγάλοι χώροι. Το χρώμα στους τοίχους είναι λευκό και τα παράθυρα περιμετρικά αφήνει το φως να μπαίνει στο σπίτι και να λούζει κάθε γωνιά.

 

mpompa-tanimanidis

Μάλιστα, την ημέρα των ερωτευμένων, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκαναν ένα κοινό post στα social media. Είχαν ακουμπήσει στο πάτωμα το στρώμα του κρεβατιού τους με τις κούτες να το περιτριγυρίζουν.

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας... πάνω στις κούτες από ότι φαίνεται» έγραφαν στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Το ταξίδι εν μέσω μετακόμισης

Παρά τη μετακόμιση όμως, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν μια μικρή απόδραση για επαγγελματικούς σκοπούς.

Εν μέσω μετακόμισης, η influencer δημοσίευσε σε Instagram story μια φωτογραφία από το αεροπλάνο γράφοντας «Και μέσα σε όλα φεύγουμε για επαγγελματικό ταξίδι».

Προορισμός του επαγγελματικούς ταξιδιού τους είναι το Μόναχο, η πιο όμορφη πόλη της Γερμανίας.

mpompa-tanimanidis_-taxidi__1_
mpompa-tanimanidis_-taxidi__2_