Μία αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στον τηλεοπτικό αέρα, σχετικά με τις αμοιβές των παρουσιαστών.
Με αφορμή μια ιστορία που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου και αναφερόταν στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε μια πληροφορία.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε πως ο πατέρας της, όταν ήταν νεότερη, την είχε στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για να τη συμβουλεύσει σχετικά με το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει.
Ωστόσο, όπως είπε η παρουσιάστρια, εκείνος τον κάλεσε πίσω και του είπε ότι η κόρη του «δεν το ‘χει καθόλου», ενώ τον παρότρυνε να την κάνει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.
Όταν απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καινούργιου προβλήθηκαν στην εκπομπή «Γεια σου», η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Χωρίς να έχει ξεκινήσει καν ο άλλος; Φυσικά, και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δεν μπορώ να του πω πριν καν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δεν κάνουν οι ταλαντούχοι. Πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά;».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7acwpkvt5d)