Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει ξανά στο εδώλιο στις 3 Ιουνίου 2024 για τις δύο απόπειρες βιασμού, με τις οποίες κατηγορείται.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σχετικά με την υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024 και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην, πρέπει να επιβιώσει. Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: "Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα"», δήλωσε πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Δεν είναι στα καλύτερά του. Ακόμη υπάρχουν δύο απόπειρες βιασμού που θέλει να αποτινάξει», απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την ψυχολογία του πελάτη του.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Εν αναμονή του δικαστηρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, εθεάθη πριν από λίγο καιρό στη Γλυφάδα. Ο ηθοποιός ήταν χαμογελαστός ενώ παράλληλα δοκίμαζε γυαλιά σε κατάστημα οπτικών, στη Γλυφάδα. 

1-petros-filipidis-3
1-petros-filipidis-2


Θα μιλήσω όταν το θέλω εγώ

Τον Σεπτέμβριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση. Τα λόγια του μεταδόθηκαν μέσω της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», καθώς ο ίδιος μίλησε με τον Κώστα Τσουρό.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Όπως είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός δεν αναζητά εργασία αυτή τη στιγμή, ως ταξιτζής, όπως και ακούστηκε σε άλλες εκπομπές, αλλά κάνει μεταφράσεις και βρίσκεται απομονωμένος με τη σύζυγό του.


«Παραμένει σιωπηλός, σεβόμενος τη Δικαιοσύνη. Άκουσα έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ δύσκολα, είναι σκεπτικός και σκέφτεται τι θα γίνει από δω και πέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει να τον λυπούνται» ανέφερε ο παρουσιαστής για τον Πέτρο Φιλιππίδη.