Ο Ηλίας Μαμαλάκης περιέγραψε αρχικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» πώς θα προσπαθούσε να κατακτήσει την καρδιά της αγαπημένης του, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και γινόταν πάλι 20 χρονών.


Θα χρησιμοποιούσα τη μαγειρική για να την κατακτήσω

«Θα συμβούλευα τον 20χρονο εαυτό μου πώς να κατακτήσει μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι, με το μπλα μπλα, το έτσι.. Εγώ θα χρησιμοποιούσα τη μαγειρική. Θα ήθελα να είναι άνοιξη, να είναι ο καιρός καλός, να λείπουν οι γονείς μου από το σπίτι και να την ψήσω να έρθει στο σπίτι να της μαγειρέψω κάτι. Και μέσα από το φαγητάκι, το λίγο κρασάκι, θα την κατακτούσα», εξήγησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ποιο φαγητό θα μαγείρευε στην κοπέλα που θα τον ενδιέφερε;

«Τι θα της έκανα; Μία μακαρονάδα με καπνιστό σολομό. Δηλαδή, θα έβραζα τα μακαρόνια, θα τα σούρωνα, θα τους έβαζα φρέσκο βούτυρο να μοσχομυρίσει ο τόπος, θα έβαζα φρέσκο πιπέρι και όπως θα ήταν στην κατσαρόλα βουτυράτα, θα τα έσβηνα με βότκα, να πάρει λίγο οινόπνευμα. Θα τα σερβίριζα και θα έβαζα τον καπνιστό σολομό από πάνω. Θα άνοιγα ένα ροζέ κρασί, με μέτρο, δεν θα ήταν το κρασί που θα 'θελα να της έδινα για να την κατακτήσω, θα έβαζα μια πάρα πολύ ωραία μουσική και στο τέλος χωρίς γλυκό για να μη μας βαρύνει, θα της ζητούσα να χορέψουμε», είπε τέλος ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: