Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή, τα επαγγελματικά της και για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Προξενήτρα» στο Θέατρο Rex - σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» κι ανέφερε:

«Είναι ωραίο σε αυτή την παράσταση που βλέπω τον κόσμο μαζί με τα παιδιά του. Είχα πολλά χρόνια να το ζήσω. Πρώτη φορά θα έρθει να με δει το παιδί μου το Σάββατο κι έχω μεγάλο άγχος».

Όπως ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, το παιδί της γνωρίζει τι δουλειά κάνει, αλλά μέχρι και σήμερα δεν την έχει δει ποτέ.

«Με είδε μόνο πριν από έναν μήνα σε ένα απόσπασμα από τη σειρά ”Θα βρεις το δάσκαλό σου” και μου λέει "γύρνα το", δεν ήθελε».


"Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη γνωριμία με τον σύζυγό μου"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην προσωπική της ζωή έχει κάνει προξενιά και αποκάλυψε ότι και ο δικός της γάμος με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη προέκυψε από προξενιό, που μάλιστα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και πιστεύω ότι έκανα έναν πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και στον Βασίλη Μπισμπίκη, που έχει παίξει κι αυτός μεγάλο ρόλο, ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορεί γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου. Μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Και ύστερα από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφθεί αν θέλει να βγει μαζί μου ο Νικηφόρος».

Έχει κοινά με τον ρόλο που υποδύεται στη θεατρική παράσταση;

«Είμαι ένας άνθρωπος καταπιεσμένος στη ζωή μου. Δεν έκανα όλα όσα ήθελα, ήμουν ένα παιδί που δεν ήθελα να στενοχωρώ τους δικούς μου και καταπιεζόμουν κι εγώ. Κι από τότε που γέννησα έχω μπει σε πολλά καλούπια. Τώρα πια δεν καταπιέζομαι τόσο πολύ, γιατί δεν με αφορά η γνώμη των άλλων στα 45 μου», κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbj2flborep)