Αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον άνδρα της ζωής της, τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, και μίλησε για την απώλειά του.

1-alikh-katsavoy-kwstas-voytsas-video-tessera-xronia-apo-ton-thanato-toy-instagram-foivos


Δείτε ακόμη - Κώστας Βουτσάς: O αιώνιος "τεντιμπόι" του ελληνικού κινηματογράφου (Βίντεο)


Ο χρόνος δεν γιατρεύει την απουσία του

«Τον Κώστα Βουτσά τον γνώρισα όταν με φώναξαν να παίξω στο "Ένα παιδί μετράει τα άστρα" και παρτενέρ μου ήταν εκείνος. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου.

Ο χρόνος δεν γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του

Εκείνος που προσφέρει χαρά στην καθημερινότητά της είναι ο γιος της, Φοίβος.

Δείτε ακόμη - Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα τελευταία του γενέθλια - "Κανείς δεν ήξερε ότι θα αποφάσιζε να φύγει" (Εικόνες)


Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του

1-alikh-katsavoy-kwstas-voytsas-video-tessera-xronia-apo-ton-thanato-toy-instagram

«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει τη στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μού είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα Βουτσά, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».

Συντηρώ τα πράγματά του για να τον θυμάμαι

«Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Στον δρόμο τού έλεγαν για μένα "μπράβο, Κώστα"

«Ο Κώστας Βουτσάς είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Η διαφορά ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στον δρόμο έλεγαν του Κώστα "μπράβο, τι καλό κορίτσι" για μένα», τόνισε κλείνοντας η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: