Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε εξιτήριο και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχασε στιγμή τη διάθεσή της εξαιτίας της περιπέτειας με την υγεία της.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε στιγμιότυπα της ηθοποιού, από τη στιγμή που παίρνει εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο, ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία της.

Ντυμένη στα ροζ, βαμμένη και περιποιημένη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξήλθε του «Ερρίκος Ντυνάν».

Δείτε το βίντεο

Με ανάρτησή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη πόζαρε με το ιατρικό προσωπικό και έγραψε στο Instagram: «Πόση ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες μα πάνω από ΟΛΑ Ανθρώπους! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ».


H κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη

Ο στενός της συνεργάτης, Χάρης Αργυρός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την περιπέτεια της ηθοποιού και την κατάστασή της τώρα που έχει επιστρέψει στην οικία της.

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη αν δεν την πηγαίναμε άμεσα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι καλύτερα και φυσικά τώρα κάνει μια πιο ισορροπημένη διατροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά o Χάρης Αργυρός.

Η Ζωζώ ταλαιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά

«Η Ζωζώ ταλαιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά. Τα δύο αδέλφια της έχουν πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ με τα ανίψια της έχει τυπικές σχέσεις. Η Ζωζώ είχε μπει βαμμένη στο νοσοκομείο και παρέμεινε έτσι. Μετά από κάποιες μέρες πήρε έναν καθρέφτη και μου ζήτησε να την βάψω και να την χτενίσω ξανά», δήλωσε στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ζωζώ Σαπουντζάκη: Tο πρώτο της μήνυμα μετά το εξιτήριο