Καλεσμένος σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου» βρέθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης ο Μάγος Σανκάρα. Τον δημοφιλή ταχυδακτυλουργό υποδέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο πλαίσιο των θεατρικών του παραστάσεων.

«Μου ζητάνε πολλά γενικά. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο. Να τους εξαφανίσω κιλά, να τους εξαφανίσω χρέη, είναι μεγάλη η λίστα. Πάντα καταλήγω να τους λέω: "παιδιά, έναν σωτήρα χρειάζεται αυτή η χώρα"», ανέφερε αρχικά ο Μάγος Σανκάρα, του οποίου το πραγματικό όνομα, όπως ανέφερε, είναι Βασίλης. Στο πλευρό του ο επιτυχημένος ταχυδακτυλουργός είχε τη βοήθεια της αγαπημένης του συζύγου.

Με την Κατερίνα, η οποία είναι καθηγήτρια χορού, είναι ζευγάρι από το 2017, όταν γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους σε ένα από τα νούμερα που παρουσίαζε στις παραστάσεις. «Έχω δική μου ζωή που διδάσκω εναέρια ακροβατικά. Του μαγειρεύω, δεν είναι απαιτητικός. Τρώει τα πάντα, είναι συνεννοήσιμος. Εγώ είμαι η δύσκολη», παραδέχεται η σύζυγός του στον Μάρκο Σεφερλή, ενώ στη συνέχεια ο Μάγος Σανκάρα περιέγραψε τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε σε μία από τις επιδείξεις του.

«Έκανα μια φορά μία παραλλαγή της ρώσικης ρουλέτας, δηλαδή είχα ένα όρθιο μαχαίρι και τέσσερα ποτήρια. Είχα γυρισμένη πλάτη, δεν ήξερα πού είναι το μαχαίρι. Έπρεπε να χτυπήσω τα τέσσερα άδεια ποτήρια και να μείνει αυτό που είχε το μαχαίρι», αφηγείται ο ταχυδακτυλουργός στον Μάρκο Σεφερλή. «Έπαιζα εκτός Αθηνών, θυμάμαι, με πολύ κόσμο. Κάνω ένα έτσι και καρφώνω το χέρι μου στο ποτήρι με το μαχαίρι. Έδεσα το χέρι μου με γάζες για να βγάλω την παράσταση και εννοείται ότι μετά έτρεχα για ράμματα», κατέληξε στην ιστορία του ο Μάγος Σανκάρα.

Τα μαγικά του

Ο Σανκάρα άφησε άφωνο το κοινό και τον Μάρκο Σεφερλή με τα εντυπωσιακά μαγικά του. Ανάμεσα σε αυτά ήταν να δοκιμάσει πουρέ και να βγάλει από το στόμα του μια τράπουλα! Κατάφερε όμως να εντυπωσιάσει τον άτεγκτο Έκτορα Μποτρίνι;

Ο σεφ μπήκε στο πλατό για να επιβλέψει τις μαγειρικές και ζήτησε ως αντάλλαγμα για να είναι… καλός να λυγίσει ο Σανκάρα πιρούνια όπως ο Γιούρι Γκέλερ. Και το έκανε, με μεγάλη ευκολία, με τον Μποτρίνι να μην πείθεται. «Μη μείνουμε από πιρούνια!», του είπε καθώς τα λύγιζε το ένα μετά το άλλο…