Απάντηση στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα έδωσε η Νόνη Δούνια μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», ενώ αναφέρθηκε και στην αντικατάστασή της στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα». Η Νόνη Δούνια μίλησε ακόμα για τα στερεότυπα που ακολουθούν τις γυναίκες ακόμα και το 2024.

«Δυστυχώς εν έτει 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα στερεότυπα για τις γυναίκες. Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε», είπε η Νόνη Δούνια.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε προ ολίγων ημερών ο Δημήτρης Παπανώτας και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Νόνη Δούνια αλλά και στο πρόσφατο σχόλιο για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις και δεν είναι μόνο η κα Δούνια».


Νόνη Δούνια: Δεν απαντώ στον Παπανώτα

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε η Νόνη Δούνια στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν απαντώ».

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ότι είπε ο Δ. Παπανώτας για την Ευρωβουλή και το μόντελινγκ. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Την Πέμπτη στη Βουλή κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και το θεωρώ σεξιστικό και λάθος».

Η Νόνη Δούνια θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

«Επειδή θα χρειαστεί να φύγω από την εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει».