Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Καμπόλης στην εφημερίδα «On Time» Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το πλήθος των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχει υποστεί στον χώρο της υποκριτικής αλλά και το ατύχημα που υπέστη πριν από λίγα χρόνια όταν τον εγκατέλειψε ταξιτζής στη μέση του δρόμου.


Ήρθαν εύκολα τα πράγματα για σένα;

«Καθόλου, έχω περάσει πολλές στεναχώριες, να τα παρατήσω, να μη θέλω να ασχοληθώ ποτέ ξανά. Υπήρχαν φουλ σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Μου το έφερναν πάντα γύρω γύρω, του τύπου: «Να είσαι πιο ανοιχτός, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, έλα λίγο πιο κοντά μας και θα σου γράψουμε ρόλο…», διάφορα τέτοια.

Γνωστός ηθοποιός μου είπε, "Έλα στο σπίτι μου, να μου φέρεις το βιογραφικό σου, δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;". Αναφέρομαι σε καταξιωμένους ηθοποιούς, αλλά και σκηνοθέτες. Το χειρότερο που μου έχουν πει είναι, "σε πειράζει να σε βλέπω και να αυνανίζομαι;". Άλλη μεγάλη δυσκολία ήταν τότε που με εγκατέλειψε χτυπημένο ένας ταξιτζής».


Τι συνέβη;

«Έπαιζα στο σίριαλ «Παρθένα Ζωή». Ήμουν με τη μηχανή μου. Πριν προλάβω να ξεκινήσω, έπεσε πάνω μου ένας ταξιτζής. Με είδε κάτω που σφάδαζα, είπε ότι τα έβαζε το ταξί στην άκρη για να μην ενοχλεί και, σηκώνοντας το πορτ μπαγκάζ, για να μη φαίνεται η πινακίδα, έφυγε. Κάποιοι με μηχανές έψαξαν να τον βρουν. Με τα πολλά, βρήκαμε ένα ταξί που να ταιριάζει αλλά, όταν βρέθηκα με τον οδηγό, ήταν άλλος. Το ταξί ήταν το ίδιο, ο οδηγός άλλαζε, κάτι είχαν κάνει για να το καλύψουν».


Η αποκατάσταση πως ήταν;

«Μεγάλο ζόρι, είχα και περιοδεία με το θέατρο. Έκανα όλες τις πρόβες με το νάρθηκα, είχα πάντα μαζί τη γυναίκα μου, να με βοηθάει σε όλα».