Ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέργος τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενη σε ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη – "Δεν το γύρισα στα 53 μου" (Βίντεο)


Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, είναι χυδαίο

«Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, αυτό είναι χυδαίο, είναι ομοφοβικό σχόλιο. Δεν είναι πολιτική σάτιρα, μόνο και μόνο το τι φοράει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ντροπιαστικό. Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σας για τον τόπο σας;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερινα», απευθυνόμενη στον δήμαρχο.

Δείτε επίσης - Κασσελάκης για στρατό: ''Πρέπει να αλλάξει όνομα η 'Καλλιόπη', να λέγεται 'Κούλης' ξέρω' γω'' (Βίντεο)


Είναι ένα ιστορικό καρναβάλι - Κάνουμε πολιτική σάτιρα

«Είμαι ένας άνθρωπος του πολιτισμού που από τα μικρά μου παιδικά χρόνια, είμαι σε συλλόγους με βλάχικους γάμους και κάνουμε πολιτική σάτιρα. Είναι ένα ιστορικό καρναβάλι, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να το υποβαθμίζουμε», απάντησε ο κος. Βέργος.

Θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε

«Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις και πολλοί άνθρωποι, ακόμη και από την περιοχή σας, διαφώνησαν με αυτό. Οπότε θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε…» είπε διαφωνώντας η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: