«Με τη Μαρίνα μπορεί να μαλώσαμε, χωρίς να βρούμε κάποια λύση και χωρίς να ξέρουμε το γιατί, είμαστε δύο παιδιά που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, αλλά νομίζω ότι ένα "καλή επιτυχία" πρέπει να το στείλω», είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα του «I Love Σουκου» για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, κάποια στιγμή ωστόσο, μάλωσαν και έκτοτε δεν έχουν επαφές.

«Έχω έρθει σε ρήξη, μαλώσει και βριστεί, έχω περάσει πολύ δύσκολα με πολλούς καλλιτέχνες και αυτοί με μένα. Και αυτό γιατί παθιάζομαι πολύ με τη δουλειά μου» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d01w0ft43vd5)
Στις ίδιες δηλώσεις, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε και στα σχόλια για την τραγουδίστρια, ότι «αντιγράφει» την ποπ σταρ Ροζαλία. Ο χορευτής, τόνισε ότι γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι από παλιά και είχε αυτό το στιλ, πολύ πριν εμφανιστεί η Ροζαλία στο προσκήνιο και αποκτήσει αυτή τη διεθνή φήμη που έχει σήμερα.

«Επειδή την ξέρω πριν εμφανιστεί καν η Ροζαλία, ήταν σαν τη Ροζαλία πριν εμφανιστεί η Ροζαλία. Είχε αυτό το στιλ το βαλκανικό, μαζί με λίγο έθνικ, ποπ και μετά εμφανίστηκε η Ροζαλία και είπε "ρε γαμώτο, μας πρόλαβαν". Αλλά νομίζω ότι μετά Ροζαλία είχε πολλή επιρροή μετά στη Μαρίνα και είναι πού φυσιολογικό» δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, πολλοί σχολίασαν στα social media, ότι αντιγράφει την Ισπανίδα σταρ. «Λάδι στη φωτιά» έριξε και η επιλογή του χορογράφου της Μαρίνας Σάττι για την παρουσία της στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς ο χορευτής έχει αναλάβει στο παρελθόν, χορογραφίες της Ροζαλία.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter