Οι Έλληνες celebrities σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στην Ιερά Οδό και παρευρέθηκαν σε κάλεσμα που είχε γίνει για τον έναν χρόνο από την λειτουργία του εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα». Μάλιστα, τα γενέθλια του εστιατορίου γιορτάστηκαν με κάθε επισημότητα.

Ειδικά για αυτή την ημέρα στο εστιατόριο βρέθηκε και ολόκληρο το σχήμα από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης Scorpios Studio live, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, τον Διογένη και τη Γεωργία Μαυρουδή.

Εκτός από τους φανατικούς θαμώνες των κρεάτων, φίλους από τη Θεσσαλονίκη, το «παρών» έδωσαν και πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες της Αθήνας.

Ανάμεσά τους η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Σοφία Βόσσου, ο Χρήστος Πάζης, η Θέλξη, η Βασιλική Νταντά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Ταραξίας και ο Μιχάλης Τουρατζίδης.

Παρέα διασκέδασαν ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Παρών ήταν και ο διάσημος διακοσμητής Γιώργος Παντελούκας.

Την εμπειρία της κοπής σε premium meat απόλαυσε και η οικογένεια Κούστα με τους καλεσμένους της.

Όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ευχήθηκαν στον Στέφανο παρόμοιες βραδιές για πολλά χρονιά ακόμη!

Το steakhouse, που ξεκίνησε από το 1997 στη Θεσσαλονίκη και τάραξε τα νερά της εστίασης στην Αθήνα με την ποιότητα και την εμπειρία της κοπής κρεάτων μπροστά στον πελάτη, διοργάνωσε μια φαντασμαγορική βραδιά, με ζωντανή μουσική και special show στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Οδού.

 

sta-kala-kathoumena__10_11
sta-kala-kathoumena__11_11
sta-kala-kathoumena__12_11
sta-kala-kathoumena__13_11
sta-kala-kathoumena__14_11
sta-kala-kathoumena__15_11
sta-kala-kathoumena__16_11
sta-kala-kathoumena__17_11
sta-kala-kathoumena__18_11
sta-kala-kathoumena__19_11
sta-kala-kathoumena__20_11
sta-kala-kathoumena__21_11
sta-kala-kathoumena__22_11
sta-kala-kathoumena__1_11
sta-kala-kathoumena__2_11
sta-kala-kathoumena__3_11
sta-kala-kathoumena__4_11
sta-kala-kathoumena__5_11
sta-kala-kathoumena__6_11
sta-kala-kathoumena__7_11
sta-kala-kathoumena__8_11
sta-kala-kathoumena__9_11