O Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, "Ιδιωτική Κατακραυγή" και έκανε αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, στα πρώτα του βήματα αλλά και τις φήμες γύρω από τον ίδιο.


Για την αλλαγή στη φωνή:

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα.

Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε ακόμη - Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά - Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

1-zeta_makripoylia_mixalis_xatzigianis_2
1-zeta_makripoylia_mixalis_xatzigianis_1

Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στον Αλέξανδρου Κοψιάλη και για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις σχέσεις που έχουν σήμερα, χρόνια μετά το χωρισμό τους.

«Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Μιχάλης Χατζηγιάννης | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #44