Ο ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά», και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό απάντησε με κάθε ειλικρίνεια στην παρουσιάστρια.


Δεν έχω κάτι να κρύψω

«Όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, απαντάω σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν με νοιάζει. Πολλές φορές, βέβαια, αναρωτιέμαι αν πραγματικά αφορά κανέναν αυτή η υπόθεση», δήλωσε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή

«Δεν με ενοχλεί παρά μόνο ελάχιστες στιγμές, όταν τρέχει αλλού ο λογισμός μου, ειδικά για παράδειγμα μετά από μία παράσταση. Εκείνες τις στιγμές έχει πάθει υπερπληροφόρηση ο εγκέφαλος και είναι αδύνατον να απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικότερα. Οπότε δεν είναι ζήτημα αν είναι κουτσομπολίστικη η ερώτηση ή ουσιαστική. Είναι κάποιες φορές... Θυμάμαι ενδεικτικά είχα κατέβει από το μηχανάκι και αναπάντεχα προέκυψε ένα τσούρμο δημοσιογράφων που κάτι ήθελαν να μάθουν. Μόλις είχα βγάλει το κράνος, δεν είχα προλάβει να ανασάνω, να οξυγονώσω τον εγκέφαλό μου. Μόνο αυτές τις στιγμές αλλιώς», ανέφερε στη συνέχεια ο Ρένος Ρώτας.


1-renos-rwtas-instagram-1

Δίνουν κάποιους ρόλους γιατί βλέπουν πρώτα την εμφάνιση

Σε άλλο σημείο, ο Ρένος Ρώτας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η εξωτερική εμφάνιση στον χώρο της υποκριτικής: «Πιστεύω ότι η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει κάποια πράγματα στην υποκριτική, σου δίνουν κάποιους ρόλους γιατί βλέπουν πρώτα την εμφάνιση. Θα χτυπήσει το τηλέφωνο, για παράδειγμα, για να κάνεις τον ρομαντικό νέο. Παρόλα αυτά υπάρχουν σκηνοθέτες ανά τα χρόνια που με έχουν εμπιστευθεί για κάτι παραπάνω. Και το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι αυτή που είναι δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: