Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στο «Happy Day» για τα δύο παιδιά της, τη στήριξη του άντρα της και αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές.

«Μια γυναίκα θέλει 2 χρόνια μετά τη γέννα για να έρθουν οι εγκεφαλικές της λειτουργίες στα ίσια τους», ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.


Μάρα Δαρμουσλή: Έχω ηρεμήσει - Έχει δημιουργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα

«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.



Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του


Η Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τα παιδιά της

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος γιος της Μάρας Δαρμουσλή, Άγγελος είναι 18 ετών και ο μικρός της, ο Μιχάλης είναι 2 ετών. «Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε "γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;". Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».


«Ο θηλασμός αφορά στη μαμά και στο παιδί. Με ρώτησαν κάποιοι μέχρι πότε θα το θηλάζω. Έλαβα σεξιστικά σχόλια από άνδρα», τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή.


Πέρασα διατροφική διαταραχή

«Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα. Παλιά δεν το καταλάβαινα, τώρα συμπορεύομαι με αυτό», αποκάλυψε κλείνοντας η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: