Παραλίγο ατύχημα για τον Νικόλα Ράπτη και το συνεργείο του «Breakfast@Star», καθώς εν ώρα δηλώσεων του ραδιοφωνικού παραγωγού στην εκπομπή, ένα μεγάλο κλαδί ενός δέντρου έσπασε από τον αέρα, και έπεσε δίπλα τους, καταπλακώνοντας σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό, μάλιστα, κατεγράφη από τον τηλεοπτικό φακό, με τον Νικόλα Ράπτη να ξαφνιάζεται, ακούγοντας αρχικά τον ήχο από το σπάσιμο του κλαδιού, και στη συνέχεια να φωνάζει, προκειμένου ο cameraman, ο οποίος φαίνεται να βρισκόταν ακριβώς κάτω από το δέντρο, να απομακρυνθεί, στο 07:29" της συνέντευξης. 


1-nikolas-rapths-atyxhma-video


Νικόλας Ράπτης: Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση

Στις δηλώσεις του, ο ραδιοφωνικός παραγωγός σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν το λέω με παράπονο, δε με απασχολεί», ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει σκεφτεί να κάνει εκπομπή στο YouTube και να σχολιάζει την ελληνική showbiz ο ίδιος είπε: «Εγώ "τα λέω" στο ραδιόφωνο, δεν μου λείπει αυτό το κομμάτι».

Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα, και άλλο το να σχολιάζω τις ζωές των άλλων

«Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα, και άλλο το να σχολιάζω τις ζωές των άλλων. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να μπαίνω στη ζωή των άλλων, τι θα κάνουν, με ποιον έχουν σχέση, αν βγήκαν ή τι φοράνε. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος και γεμάτος μέσα του δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό», είπε ακόμη ο Νικόλας Ράπτης, αναφορικά με το αν θα συμμετείχε σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί στο 07:29":