Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου προκάλεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος προκειμένου οι δυό τους να συναντηθούν στο κανάλι του δεύτερου στο youTube για να λύσουν τις διαφορές τους. «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους»; πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor, που μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι ανέφερε αρχικά, για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ότι κάποιες φορές διαφωνούμε δεν σημαίνει κάτι».

Όσο για την επιστροφή του στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν με εξέφραζε η θεματολογία του "Χαμογέλα και πάλι". Ο βασικός λόγος που γύρισα ήταν τα παιδιά και όχι η εκπομπή».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, απάντησε: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή. Τι να κάνουμε εμείς οι δύο; Δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους; Τι να κάνω εγώ με τον Αλεξάνδρου στην τηλεόραση; Προκαλώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έρθει στο κανάλι μου στο YouTube να λύσουμε τις διαφορές μας».

Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια. «Συζητήσεις για του χρόνου δεν έχουν γίνει, κρατάω μικρό καλάθι. Κατά καιρούς, έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών. Θα ήθελα στο μέλλον, αν έχω την εμπειρία, να κάνω κάτι δικό μου», σημείωσε κλείνοντας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0s7o046q7fl)