Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου αρχικά μίλησε για τη συνεργασία του με την κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα.
«Το να δουλεύεις μαζί της είναι ένα όνειρο ζωής, είναι ένα μεγάλο σχολείο».

1-stelios-dionysioy-marinella


Ο ίδιος ανέφερε πως υπήρχαν βράδια που γυρνούσε σπίτι του και έκλαιγε λόγω των άσχημων συνεργασιών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.


Στέλιος Διονυσίου: Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, τα ήθελε όλα "στην τρίχα". Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από τη ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά κοντά μας», ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου.


Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή

«Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, ακούω σε όλα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από εμένα. Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας».


Η τηλεοπτική σειρά αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου

Με τον αδερφό του, Άγγελο Διονυσίου, είναι πολύ δεμένοι, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά του έχει υπογράψει συμφωνητικό για την τηλεοπτική σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου. «Μπορεί να με δείτε να πρωταγωνιστώ στη σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου, δεν θα πω όχι», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.


Για τα παιδιά του

Τέλος, ο Στέλιος Διονυσίου αναφέρθηκε στα παιδιά του, δηλώνοντας πως όταν νιώθει ότι του λείπουν παίρνει κατευθείαν το αεροπλάνο και πάει στο Λονδίνο για να τα δει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: