Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την εμπειρία στη Eurovision, όπου και υπέστη ψυχική κακοποίηση από άτομο της ελληνικής αποστολής, προχώρησε πριν λίγες ημέρες η Γιάννα Τερζή.

Το περιστατικό συνέβη το 2018, όταν η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το τραγούδι “Όνειρό μου”. Μετά την αποκάλυψή της αυτή, η τραγουδίστρια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε.

Έτσι, η Γιάννα Τερζή τοποθετήθηκε επί του ζητήματος μέσω ανάρτησής της στο Instagram, στην οποία έγραψε τα εξής: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’ το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα».

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή:



Τι είπε η Γιάννα Τερζή στην εκπομπή


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» πριν μερικές μέρες, η τραγουδίστρια δήλωσε χωρίς να κατονομάσει ωστόσο, τον άνθρωπο που την κακοποίησε:

«Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ.

Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xjd0olbe21)
Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε κι αφού είχε λάβει πολλά μηνύματα στα social media σχετικά με τις δηλώσεις της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ευχαρίστησε το κοινό της για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε κι αποκάλυψε πως πολλοί έχουν εντοπίσει το πρόσωπο που της φέρθηκε κακοποιητικά.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο "ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει", χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», έγραψε.

gianna-terzi-minima