Ανατροπή φέρνουν τα προγνωστικά για την θέση της Ελλάδος στην Eurovision. Την ίδια στιγμή με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmo Arena στη Σουηδία.

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν όλα, με τις εικόνες και το σχετικό βίντεο να κάνουν γρήγορα τον γύρο του Διαδικτύου.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας με το «Ζάρι», οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν «φωτιά».

Πού θέλουν την Ελλάδα τα στοιχήματα;

Από την πρώτη της κιόλας πρόβα, η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια φαίνεται πως ταρακούνησε τα στοιχήματα για την Eurovision 2024.

Έτσι, η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει να ανεβαίνει κάθε φορά και ψηλότερα.

Πάντως, εντυπωσιακή ήταν η επάνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετά από κάποιες εβδομάδες, ενώ το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Η λαμπερή πρόβα της Ουκρανίας την ανέβασε από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί 4η στη σειρά και την Ολλανδία να υποχωρεί σημαντικά στην 5η θέση.

bet-eurovision27890-768x393