Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τα συναισθήματά της για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την πικρία της και τα παράπονά της από τον πρώην συνεργάτη της.

"Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο", δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο» είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η παρουσιάστρια, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν γιατί αντιδρά έτσι για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, απάντησε «Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1imkznmaom1)