Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στη στήλη «Ψυχολογίες» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, τον έρωτα και τα προσωπικά του. Αποκάλυψε, μάλιστα, και το λόγο που ζήτησε συγγνώμη από τον Viggo Mortensen.


Νίκος Γκέλια: Έχω αγωνία να τελειώσουμε το "Ναυάγιο" ευχάριστα

«Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση. Σε εργασιακούς πυρετούς με το θέατρο και με την αγωνία να τελειώσουμε το "Ναυάγιο" ευχάριστα και δημιουργικά», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.


Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη

«Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη που μπορεί να κινήσει γη και ουρανό. Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ένα παιδί που είχε πιο πολλές προτάσεις πάρα διεκδικήσεις στο κομμάτι του φλερτ», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Γκέλια.Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη

«Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, ήμουν φίλος με την αδερφή της. Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε από το σούπερ μάρκετ.

Αν ένα ζευγάρι μείνει το ίδιο ερωτευμένο μετά από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου.

Με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί που ανάβει το φως ενώ κοιμάμαι. Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες», πρόσθεσε ο Νίκος Γκέλια.

Ζήτησα συγγνώμη από τον Viggo Mortensen

Ο Νίκος Γκέλια ανέφερε επίσης: «Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν το 2013 με το "Xenia" το οποίο πήγε στις Κάννες.

Στις Κάννες ζήτησα συγγνώμη από τον Viggo Mortensen επειδή δεν κατάλαβα ποιος ήταν. Μετά τις Κάννες με πρότεινε ένας παράγωγος για μία σειρά του BBC, με κάλεσαν και τους είπα ότι έχω κλείσει σε ένα θέατρο στην Ελλάδα».Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου

Κλείνοντας, ο Νίκος Γκέλια είπε: «Αν έχω χρόνο, θα κάτσω με τον εαυτό μου να πιω καφέ. Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου, με ντύνει και με βαφή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: