
Η Ελένη Τσολάκη για την κόρη της: "Αισθάνθηκα σαν να ξεκινάω από την αρχή"
"Έχουμε σκεφτεί όνομα"
Η Ελένη Τσολάκη τρεις εβδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της - «Είναι τόσο όμορφα τα συναισθήματα που εύχομαι σε κάθε άνθρωπο που το θέλει να το νιώσει αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο
Η Ελένη Τσολάκη τρεις εβδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της στο Open, σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την ζωή της.
Δείτε ακόμη Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο "Πρωινό Σουσου" μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού - "Είναι η σπουδαιότερη πρεμιέρα της ζωής μου" (Βίντεο)
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το όνομα που έχουν σκεφτεί να δώσουν στην μικρή τους, η Ελένη Τσολάκη επεσήμανε ότι, «έχουμε σκεφτεί αλλά εντάξει, δεν θα το πούμε το όνομα τώρα».
Δείτε ακόμη Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο "Πρωινό Σουσου" μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού - "Είναι η σπουδαιότερη πρεμιέρα της ζωής μου" (Βίντεο)
Ελένη Τσολάκη: Αισθάνθηκα σαν να ξεκινάω πάλι από την αρχή
Η παρουσιάστρια, σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day», μίλησε για την μητρότητα και τα συναισθήματά της μετά τον ερχομό της κόρης της. «Αισθάνθηκα σαν να ξεκινάω πάλι από την αρχή. Ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή ενός ανθρώπου είναι ένα restart. Ένιωσα ευγνωμοσύνη και μεγάλη χαρά. Σαν να ήταν γιορτή μου», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.Κάθε ημέρα είναι διαφορετική
Για τις στιγμές δίπλα στην κόρη της, είπε: «Προσπαθώ να ρουφάω την κάθε στιγμή και την κάθε ημέρα γιατί κάθε ημέρα είναι διαφορετική και περνάει ο χρόνος τόσο γρήγορα. Είναι τόσο όμορφα τα συναισθήματα που εύχομαι σε κάθε άνθρωπο που το θέλει να το νιώσει αυτό».Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το όνομα που έχουν σκεφτεί να δώσουν στην μικρή τους, η Ελένη Τσολάκη επεσήμανε ότι, «έχουμε σκεφτεί αλλά εντάξει, δεν θα το πούμε το όνομα τώρα».