Τα βλέμματα τράβηξε ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ ακούγεται η φωνή του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου, στον γάμο του αδερφού του, Στέλιου Διονυσίου με την Αγνή Καλουμένου το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουνίου, όπου παράλληλα βάφτισαν και τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελετή σε στενό κύκλο, με ελάχιστους φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Άγγελος Διονυσίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ ακούγεται η φωνή του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου, να τραγουδά το «Ποιος Σου Είπε Για Τους Μάγκες».

 

@angelos_dionysiou Δεν γινόταν να μη χορέψω ζεϊμπέκικο στον γάμο του Στελάρα μου .. Αγνή μου Στέλιο μου να ζήσετε ευτυχισμένοι 🙏❤️@Stelios Dionisiou #steliosdionisiou #agnikaloumenou ♬ πρωτότυπος ήχος - Angelo Dio

Άγγελος Διονυσίου: «Δεν γινόταν να μη χορέψω ζεϊμπέκικο στον γάμο του Στελάρα μου

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεό του, ο Άγγελος Διονυσίου έγραψε: «Δεν γινόταν να μη χορέψω ζεϊμπέκικο στον γάμο του Στελάρα μου.. Αγνή μου, Στέλιο μου να ζήσετε ευτυχισμένοι».

Ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου γνωρίστηκαν πριν από χρόνια σε μια οντισιόν, όπου και ξεκίνησε η επαγγελματική τους συνεργασία, η οποία διήρκεσε περίπου τρία χρόνια. Μέσα από αυτή την καθημερινή τριβή και τη μουσική τους συνύπαρξη, γεννήθηκε σταδιακά ένας δυνατός έρωτας. Πλέον, το ζευγάρι μετρά περισσότερα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο παραμένουν ιδιαίτερα διακριτικοί, επιλέγοντας συνειδητά να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.