
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος εξομολογείται: "Όταν γίνεσαι γονιός, καταλαβαίνεις όλα όσα κορόιδευες"
Όσα αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μιλά με ειλικρίνεια και χιούμορ για τη ζωή του ως πατέρας και τα κλισέ που τελικά... ισχύουν
Με τον αφοπλιστικό του χαρακτήρα και το γνώριμο χιούμορ του, ο Φάνης Λαμπρόπουλος άνοιξε την καρδιά του στις Μαμάδες με παρουσιάστρια αυτή την εβδομάδα την Μαντώ Γαστεράτου μιλώντας για την πατρότητα και όλα όσα ανακάλυψε για τον εαυτό του μέσα από την εμπειρία της γονεϊκότητας. Με λόγια γεμάτα συναίσθημα και αυτοσαρκασμό, μίλησε για το άγχος, τις συμβουλές που τελικά... επαληθεύονται, αλλά και τη βαθιά μεταμόρφωση που φέρνει ένα παιδί στη ζωή σου.
Φάνης Λαμπρόπουλος: «Λούζεσαι όλα τα κλισέ που κορόιδευες»
«Εγώ έχω επιλέξει να είμαι αγχωμένος, δεν μπορώ. Είμαι υπερπροστατευτικός», εξομολογήθηκε, περιγράφοντας πώς, παρά τις συμβουλές του πατέρα του να «αφήσει το παιδί κάτω να πιάσει μικρόβια, να φτιάξει αντισώματα», ο ίδιος δεν μπορεί να μην έχει το άγχος σε… μόνιμη πρώτη γραμμή. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι τα παιδιά φέρνουν μαζί τους μια τεράστια πρόκληση – όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά. «Τα παιδιά δεν κάνουν ποτέ αυτό που τους λες – κι αυτό είναι τρομερά δύσκολο για τους γονείς. Σε βάζει σε μια κατάσταση να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», είπε χαρακτηριστικά.
«Έχω γίνει ο πατέρας μου», αποκαλύπτει ο ίδιος
«Τα παιδιά γίνονται ο κόσμος σου. Έχουμε μπει σε μια γυάλα. Λούζεσαι όλα τα κλισέ που κορόιδευες και λες τώρα τα ίδια. Ό,τι κοροϊδεύατε στους γονείς σας, θα έρθει και θα πέσει πάνω σας». Και κάπου εκεί, η αλήθεια τον βρίσκει κατά μέτωπο: «Έχω γίνει ο πατέρας μου. Έρχεται η φάση και μπαίνεις στα παπούτσια. Συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν – αλλά εσύ αλλάζεις μαζί τους». Κλείνοντας με έναν αστείο αλλά απολύτως αληθινό παραλληλισμό, είπε: ο Φάνης Λαμπρόπουλος«Εγώ γι’ αυτό λέω, μην ακούτε τι σας λένε οι μεγάλοι – σας κάνουν spoil την ταινία. Σου λένε το τέλος. Κι αν σκεφτείς τι μας έχουν πει οι γονείς μας… τα πιο πολλά τελικά γίνονται».