
Τι πρέπει να τρως για να καθυστερήσεις το γκριζάρισμα των μαλλιών
Διαβάστε στο thefashionbible.gr
Μια νέα μελέτη φέρνει ελπίδα για την αντιμετώπιση του γκριζαρίσματος των μαλλιών - Η σωστή διατροφή, οι συνήθειες ζωής μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Μπορεί η διατροφή να καθυστερήσει το γκριζάρισμα των μαλλιών; Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο πιάτο σας. Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος αφήνει αναπόφευκτα τα σημάδια του και στα μαλλιά μας, νέα επιστημονικά ευρήματα δείχνουν ότι ορισμένες τροφές, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, μπορεί να βοηθήσουν στο να διατηρήσετε το φυσικό σας χρώμα για περισσότερο καιρό. Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι η λουτεολίνη, μια φυτική ουσία με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που βρίσκεται σε πολλά λαχανικά, κατάφερε να εμποδίσει το γκριζάρισμα σε πειραματόζωα. Παρόλο που ακόμα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ίδια δράση στους ανθρώπους, οι ειδικοί συμφωνούν πως η ενσωμάτωση τέτοιων τροφών στη διατροφή σας μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία των μαλλιών και όχι μόνο.
Διαβάστε στο thefashionbible.gr
Διαβάστε στο thefashionbible.gr