Την άποψή του για την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στον γάμο της με τον Μπρούνο Τσερέλα μοιράστηκε ο Λάκης Γαβαλάς, σχολιάζοντας το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός για την ανταλλαγή όρκων στο τριήμερο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο. Ο γνωστός σχεδιαστής, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», δεν περιορίστηκε σε μια απλή στιλιστική παρατήρηση, αλλά προχώρησε σε πιο αναλυτικά σχόλια για το ύφος του φορέματος, τη συνολική εικόνα και το κατά πόσο ταίριαζε στο σκηνικό ενός καλοκαιρινού γάμου σε νησί.Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της διοργάνωσαν ένα τριήμερο γαμήλιο πάρτι στις Κυκλάδες, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν και η ανταλλαγή όρκων αγάπης, όπου η ηθοποιός εμφανίστηκε συγκινημένη, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η εμφάνισή της σχολιάστηκε έντονα, με τον Λάκη Γαβαλά να στέκεται ειδικά στο νυφικό της, εκφράζοντας τόσο την προσωπική του αισθητική άποψη όσο και προτάσεις για εναλλακτικές επιλογές.

Διαβάστε: Λάκης Γαβαλάς: "Σελέμπριτις ντύνονται σαν καρναβάλια όλο τον χρόνο" - Η αιχμηρή κριτική (Βίντεο)

Η άποψη του Λάκη Γαβαλά για το νυφικό της Οικονομάκου

Ο σχεδιαστής αναφέρθηκε αρχικά στη γενική εικόνα της εμφάνισης, επισημαίνοντας ότι κατά τη γνώμη του δεν ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό ενός γάμου σε νησί. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:«Ο καθένας φοράει αυτό που νομίζει ότι είναι ωραίο γι' αυτόν. Σίγουρα δεν ήταν ένα νυφικό για νησί. Με ένα τέτοιο φόρεμα, που έπρεπε να είναι σταθερό, δεν έδινε πολλή κίνηση γιατί ήταν στενό πάνω στο σώμα, δεν ήταν αέρινο που είναι για νησί. Έχει ωραίο σώμα που μπορεί να το αποκαλύψει, αλλά μπορεί να το αποκαλύψει και με ένα ωραίο σκίσιμο, και με ένα ωραίο αέρινο που να το παίρνει ο αέρας. Η Αθηνά, με πάρα πολλή αγάπη, που τη θαυμάζω και το ξέρει, η γνώμη μου είναι ότι θα μπορούσε να φοράει ένα πιο απλό ωραίο και δικό της ρούχο.»Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη Μαίρη Συνατσάκη, προτείνοντας μια διαφορετική επιλογή που θα μπορούσε, όπως είπε, να λειτουργήσει και επικοινωνιακά.«Κάνουν υπέροχα με τη Συνατσάκη. Γιατί δεν έβαζε ένα δικό της να κάνει και διαφήμιση σε αυτό; Δηλαδή να κάνεις διαφήμιση σε ένα ρούχο που το έχουμε δει 100.000 φορές πριν, σαν να ήταν δαντέλες υπολείμματα που τα κόλλησε όλα μαζί και τα έβαλε, δεν νομίζω ότι ταίριαζε ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο κορίτσι».

Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο

Ο γνωστός σχεδιαστής, κλείνοντας τις δηλώσεις του, στάθηκε και στο γεγονός ότι το ζευγάρι έχει κερδίσει τη συμπάθειά του, παρά τις στιλιστικές του παρατηρήσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα γιόρτασαν τον γάμο τους με ένα τριήμερο πάρτι στην Πάρο, από την Παρασκευή 26 Ιουνίου έως και την Κυριακή, σε ένα σκηνικό γεμάτο συγκίνηση, χαρά και έντονα συναισθήματα, με τους όρκους αγάπης να αποτελούν την πιο δυνατή στιγμή της τελετής.