Μια από τις πιο αγαπημένες της οικογενειακές στιγμές του φετινού καλοκαιριού μοιράστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε χαμογελαστή ανάμεσα στους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη, σε μια βραδινή έξοδο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Με μία μόνο φράση συνόψισε όσα σημαίνει για εκείνη αυτή η συνύπαρξη: «Διακοπές μαζί είναι ευτυχία».

Διαβάστε: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές και πόζες στην πισίνα με τους γιους της και τον Γιώργο Γεροντιδάκη με φόντο το ηλιοβασίλεμα (Βίντεο)


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον Διονύση και τον Φίλιππο

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στέκεται ανάμεσα στα δύο παιδιά της, με τους τρεις τους να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν στον φακό. Οι γιοι της έχουν πλέον μεγαλώσει και ακολουθούν τη δική τους πορεία. Ο Διονύσης είναι 21 ετών και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Αθλητικές Επιστήμες στην Κύπρο, έχοντας εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Η αποφοίτησή του, τον περασμένο Ιούλιο, αποτέλεσε ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τη μητέρα του, η οποία βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με τον πατέρα του, Κώστα Πηλαδάκη, για να τον καμαρώσουν. Ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος της οικογένειας, έχει στραφεί στις σπουδές marketing και έχει μιλήσει δημόσια για το ενδιαφέρον του για τον χώρο των επιχειρήσεων, ακολουθώντας σε αυτό το κομμάτι περισσότερο τα βήματα του πατέρα του.


«Κάνουμε παρέα, περνάμε ωραία στ’ αλήθεια»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έχει κρύψει ποτέ τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά της. Σε συνέντευξή της το 2025 είχε περιγράψει μια σχέση που, όσο οι γιοι της μεγαλώνουν, έχει εξελιχθεί σε ουσιαστική συντροφικότητα, χωρίς να χάνεται ο ρόλος της μητέρας. «Κάνουμε παρέα. Περνάμε ωραία στ’ αλήθεια. Έχουμε κρατήσει ότι είμαι η μαμά τους», είχε αναφέρει, εξηγώντας παράλληλα ότι τα παιδιά της μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον όπου υπήρχαν «πολλή αγκαλιά» και ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων. Η ίδια έχει επίσης αναγνωρίσει ότι οι δύο γιοι της έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες: ο Διονύσης είναι περισσότερο ανοιχτός στις συζητήσεις μαζί της, ενώ ο Φίλιππος είναι πιο συγκρατημένος. Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει τη στενή σχέση που διατηρεί και με τους δύο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε μια τρυφερή νυχτερινή φωτογραφία με τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι οικογενειακές διακοπές που δεν είναι πια αυτονόητες

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, οι κοινές διακοπές αποκτούν για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου διαφορετική αξία. Και στο παρελθόν είχε επισημάνει ότι, όσο οι γιοι της αποκτούν τις δικές τους υποχρεώσεις και τη δική τους ζωή, οι ημέρες που καταφέρνουν να βρίσκονται όλοι μαζί δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Γι’ αυτό και η λιτή λεζάντα της νέας φωτογραφίας μοιάζει να λέει περισσότερα από μια μακροσκελή εξομολόγηση. Για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, το φετινό καλοκαίρι, ιδιαίτερα μετά την αποφοίτηση του μεγαλύτερου γιου της και το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται πλέον μπροστά του, η δυνατότητα να έχει ξανά και τα δύο παιδιά της δίπλα της είναι, όπως η ίδια έγραψε, απλώς «ευτυχία».