Μαντόνα: Νέα πλάνα από τα 68α γενέθλια της "βασίλισσας της ποπ" στην Κέρκυρα - "Σηκωθείτε όλοι και χορέψτε" (Βίντεο)
Ελληνικές γεύσεις, χοροί, χαμόγελα και βουτιές στα νερά του Ιονίου
Νέα στιγμιότυπα από την επίσκεψη της στην Κέρκυρα αλλά και από το πάρτι γενεθλίων της σε μικρό παραδοσιακό χωριό του νησιού μοιράστηκε η Μαντόνα
Ξέφρενοι χοροί σε σκάφη, χαμόγελα, καλή διάθεση και ελληνικές «πινελιές» συνέθεσαν το σκηνικό των 68ων γενεθλίων της Μαντόνα στην Κέρκυρα. Η «βασίλισσα της ποπ» που περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram νέα πλάνα από τα εντυπωσιακά γενέθλιά της στο ελληνικό νησί. «Είναι τα γενέθλια μου. Σηκωθείτε όλο και χορέψτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Μαντόνα: Νέο βίντεο από τα γενέθλια της στην Κέρκυρα
Το νέο βίντεο αποτυπώνει τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές που έζησε η Μαντόνα στην Κέρκυρα. Η ίδια φαίνεται να διασκεδάζει στην αρχή σε βραδινή έξοδο με τους φίλους της, χορεύοντας σε παραδοσιακούς ρυθμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα στιγμιότυπα από το σκάφος, με βουτιές στη θάλασσα, μουσική και χορούς. Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη βόλτα της στο νησί, ενώ για φινάλε κράτησε το πάρτι γενεθλίων της. Η τραγουδίστρια επέλεξε μια παραδοσιακή ταβέρνα στους Κουραμάδες, έχοντας δίπλα της τα παιδιά, τον σύντροφο και στενούς φίλους της. Ελληνικές γεύσεις, ζωντανή μουσική, χορός, σπασμένα πιάτα και μία γάτα συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η γιορτή στην ταβέρνα "Atzardo"
Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου στους Κουραμάδες, ένα μικρό παραδοσιακό χωριό της Κέρκυρας. Η Μαντόνα και η πολυμελής παρέα της επέλεξαν την ταβέρνα «Atzardo», η οποία είναι γνωστή για τους κερκυραϊκούς μεζέδες και τα εποχικά πιάτα της. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, έφτασε στο χωριό μαζί με τον σύντροφό της Ακίμ Μόρις, αρκετά από τα παιδιά της και φίλους της. Στις φωτογραφίες διακρίνεται, μεταξύ άλλων, ο γιος της Ρόκο Ρίτσι, ενώ η οικογενειακή παρουσία αποτελεί κεντρικό στοιχείο της ανάρτησης. Η βραδιά είχε έντονο ελληνικό χρώμα. Για την παρέα έπαιξαν οι «Μπουφετζήδες», με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ συμμετείχε και η Παιδική και Νεανική Χορωδία «Άγιος Σπυρίδων». Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν και το «Ο πιο καλός ο μαθητής» του Γιώργου Ζαμπέτα, προτού η γιορτή ολοκληρωθεί με χορό και το έθιμο του σπασίματος των πιάτων. Η εμφάνιση της Μαντόνα προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στο μικρό χωριό. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα για την ιδιωτικότητά της και ότι δύο δρόμοι έκλεισαν προσωρινά κατά την άφιξή της. Είχε εξεταστεί επίσης μια σύντομη επίσκεψη στον τοπικό ναό της Παναγίας, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί.
En