Φαίνεται ότι μια νέα σειρά ρομπότ για... σεξ θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στην αγορά, τα οποία μάλιστα θα διαθέτουν και ζεστά γεννητικά όργανα, ώστε να μοιάζουν ακόμα πιο ρεαλιστικά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ειδικός ρομποτικής David Levy στη Daily Mail, τα ρομπότ του σεξ θα έχουν τη δυνατότητα ομιλίας, αλλά και απάντησης στο κάθε άγγιγμα που θα δέχονται και μάλιστα θα είναι διαθέσιμα προς απόκτηση μέσα στο 2017.

Επιπλέον, αυτά τα κατασκευάσματα εκτός από την ανθρώπινη εμφάνιση, θα έχουν και κανονικό μέγεθος, όπως και γεννηtικά όργανα και θα συνουσιάζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα τον ιδιοκτητών τους.

Όπως λέει ο Levy, τα ρομπότ αυτά θα μοιάζουν με τις κλασικές πλαστικές κούκλες του σεξ, μόνο που θα λειτουργούν ακόμα πιο "πραγματικά". Οι RealDolls, είναι κατασκεύασμα μιας εταιρείας από την Καλιφόρνια και προβλέπεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν όλο και πιο βελτιωμένα μοντέλα τους. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποκτήσει μια τέτοια κούκλα, θα πρέπει να πληρώσει 15.000 δολάρια.

Εκτός από το συνθετικό δέρμα με το οποίο είναι καλυμμένη, μπορεί να απαντήσει με αισθησιακή φωνή και με τη βοήθεια των αισθητήρων της να ζεσταθεί παντού.

Η Abyss Creations, όπως ονομάζεται η εν λόγω εταιρεία παραγωγής δηλώνει ότι το όραμα της σχετικά με τα ρομπότ του σεtξ για το μέλλον είναι η συναισθηματική σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.

 Βέβαια αυτό προφανώς και είναι κάτι δύσκολο, ίσως όμως τα αποτελέσματα του φανούν στο κοντινό μέλλον. Άλλωστε, είναι προφανές ότι τα ρομπότ του σεξ θα προκαλέσουν τεράστιες αλλαγές στον κόσμο με την έλευση τους.