Αδίκως ψάχνετε τόση ώρα στον περιβάλλοντα χώρο για να τη βρείτε- δε μας έστριψε καμία βίδα σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να μας λασκάρει. Έχουμε σώας τα φρένας κι ας πατάμε, εν προκειμένω, τέρμα το γκάζι όσον αφορά στο μεγάλο γυναικείο στήθος.

Όσο κι αν στενοχωρούμε την Πάμελα, την Κέιτ και την Σοφία (άπασες ακραιφνείς φαν του menshouse) που, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, είναι κορίτσια «έξω καρδιά», το στήθος που συναγωνίζεται σε συνολική έκταση τη Θράκη είναι κάπως υπερτιμημένο.

Και υπάρχουν 6 ακράδαντα επιχειρήματα για να στηρίξει κανείς αυτήν την εντελώς αβάσιμη θεωρία…

1) Σημασία έχει το μέσα

Κακά τα ψέματα, παρά τις θεωρίες που υποστηρίζουν πως οι άντρες είμαστε απλά δικέφαλα γουρούνια που σκεφτόμαστε, όμως, με το λάθος κεφάλι, κανείς εξ ημών δεν επικεντρώνεται απλά στο φαίνεσθαι, αλλά «σκάβουμε» σαν άοκνοι εργάτες προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε ολοένα και περισσότερο τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο της γυναίκας.

Τι να την κάνουμε μια απλή βυζ@ρού, δηλαδή; Να την κοιτάμε στο δυνατό της σημείο και να ξεχνάμε όλες μας τις έγνοιες θέλοντας να «φωλιάσουμε» για πάντα εκεί, αντί ν’ αναλύουμε αν η εξέγερση του Καμύ ήταν «εκ προθέσεως στατική» όπως υποστηρίζει ο Ανρί Ζανσόν ή όχι;

Μα ελάτε τώρα, δεν υπάρχει καν δίλημμα…

2) Ό,τι λάμπει δεν είναι (σάρκινος) χρυσός

Αυτή βρίσκεται στο Ρίο, όμως εσύ- που είσαι στο Αντίρριο- βλέπεις την άκρη του στήθους της. «Εδώ είμαστε!», αναφωνείς ενθουσιωδώς και δεν εννοείς, προφανώς, το Αντίρριο: αισθάνεσαι σα να έχεις πιάσει το Τζόκερ, καθώς οσονούπω θα πιάσεις κι αυτά τα υπέροχα ευμεγέθη και στητά «δίδυμα».

Βέβαια, παραβλέπεις κάτι: η κοπέλα φοράει σουτιέν ικανό να σηκώσει στο αρασέ περισσότερα κι από τον Πύρρο Δήμα στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα. Μόλις το εσώρουχο αφαιρεθεί, η εικόνα που θ’ αντικρίσεις θα σου φέρει στο νου την αριστουργηματική ταινία του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ. Να δεις πώς τη λέγανε, πώς την λέγανε…

Α, ναι: «Η Πτώση».

3) Έρχεται μετά βίας τρίτο στους πιο σημαντικούς αγώνες

Σύμφωνα με μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα που διεξήχθη στο μυαλό του γράφοντος, το μεγάλο στήθος παρά το γεγονός πως χαίρει της εκτίμησης των ανδρών, έρχεται τρίτο και καταϊδρωμένο στον άτυπο αγώνα των γυναικείων «προτερημάτων»: πρώτα, με διαφορά, είναι τα οπίσθια (από αυτά με το Κάπα κεφαλαίο), δεύτερα τα πόδια και τρίτο το στήθος.

Δυστυχώς για τους λάτρεις των «κανονιών» δεν είμαστε στην εποχή του χαλκού για να ενθουσιαζόμαστε με το χάλκινο…

4) Δεν αποτελεί πηγή έμπνευσης

Δείτε το συγκριτικά: ό,τι καλύτερο, από «καλλιτεχνικής» απόψεως, έχει γραφτεί για το στήθος είναι εκείνο το παλιό ανέκδοτο- πώς λέγεται η γυναίκα που έχει κάνει πλαστική στο στήθος; Φο βυζού. Μετρίως μέτριο, δηλαδή.

Στον αντίποδα, για τα μαλακά μόρια των γυναικών έχουν υπάρξει έπη, προεξάρχοντος του περίφημου τραγουδιού του Τζίμη Πανούση «Νότιος Κώλος».

Έχει νόημα να ζητήσουμε το φάκελο και να πούμε με ψεύτικο ενθουσιασμό “And the winner is…”, ενώ ξέρουμε ήδη την απάντηση;

5) Αποδεικνύεται ο Πινόκιο του σώματος

Υποτίθεται ότι είναι μια από τις πιο καυτές σκηνές: η γυναίκα τρέχει μ’ ένα τοπάκι στην παραλία, αφήνοντας το πελώριο στήθος της ν’ ανεβοκατεβαίνει σε slow motion και κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Ναι, αυτά στις ταινίες- στην πραγματικότητα συνήθως γυρίζουν στομάχια: τα στήθη της δρουν σαν ξεχωριστές οντότητες, ανεβοκατεβαίνουν χτυπώντας την στο πρόσωπο, βρίσκουν στους περαστικούς όταν η «ιδιοκτήτρια» κινείται δεξιά- αριστερά και τους ξαπλώνουν στο έδαφος, με κάθε εκπνοή φτάνουν από το μέτωπο στο γόνατο και ούτω καθεξής.

Όπως σοφά έχει πει κάπου, κάποιος, κάποτε: «Αυτά καλό είναι να μη γίνονται».

6) Πολλές γυναίκες είναι σέξι και «χωρίς» αυτό

Η λίστα είναι ατελείωτη: Σιένα Μίλερ, Μίλα Γιόβοβιτς, Σαρλίζ Θερόν, Κέιτ Μος, Κάμερον Ντίαζ, Ζόε Σαλντάνα και τόσες άλλες. Θέλετε να περάσουμε και στις εντός των «τειχών»: Νατάσα, Αργυρώ, Νάνσυ, Σταυρούλα- κάτι κορίτσια από το χωριό, δεν τα ξέρετε.

Το συμπέρασμα είναι ένα: ναι, σίγουρα, το να διαθέτεις «μπαζούκας» μπορεί να σου προσθέτει πόντους, όμως δεν είναι προαπαιτούμενο (ριμάδα αξιολόγηση, τι λέξεις έχουμε μάθει για πάρτη σου) για να είναι μια γυναίκα σέξι.

Αρκεί να είναι απλά κορίτσι με (στ)ήθος.

Όμως, για μισό: πάνω που ετοιμάζεσαι να βάλεις το κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα της ανάλυσης για το υπερτιμημένο μεγάλογυναικείο στήθος, πέφτει το μάτι σου σε μια τελευταία φωτογραφία. Αυτή:

Και τότε διαπιστώνεις το εξής απλό: πως τόση ώρα λέμε χαζομάρες, δηλαδή.

Ή, ακριβέστερα, βυζ- άρες, μάρες κουκουνάρες.

πηγή: menhouse.gr