Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Joanna Krupa είναι ένα μοντέλο, τηλεοπτικό αστέρι, ηθοποιός και πολύ γνωστή στην Αμερικανική κοινωνία ως σέξι ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ζώων.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά σιγά-σιγά προχώρησε και στον χώρο του θεάματος με καριέρα που θα την ζήλευαν πολλές. Μάλιστα αν και 38 ετών στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει προκλητικά, και ενθουσιάζει όλους τους φίλους της που την ακολουθούν.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι φέτος το καλοκαίρι έχουν καταθέσει στο νησί των ανέμων αρκετοί διάσημοι σταρ της παγκόσμια show biz σκηνής, αλλά και επώνυμοι του αθλητισμού που έχουν δώσει στο νησί των ανέμων άλλη αίγλη.

Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστότερο από την σειρά «Real Housewives» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπου κι αν εμφανίζεται. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το στήθος της, και συχνά-πυκνά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει εξαιρετικό λογαριασμό στο Instagram, που με 2,789 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κάνει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια followers, και αξίζει να χαλαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις τις φωτογραφίες της, αφού αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο σώμα.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, που αν και πλησιάζει στην 4η δεκαετία της ζωής της εντούτοις το κορμί της και την σεξουαλικότητα που αναβλύζει το ζηλεύουν πολλά κοριτσάκια.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν σε κόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα του Lifeviews.gr

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του lifeviews.gr στην πολύ «καυτή» Joanna Krupa (ΦΩΤΟ)