Οχι απλώς δεν χωρίζουν, αλλά συγκατοικούν κιόλας. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλµπέρτο Μποτία, που διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Μάλιστα, το λαµπερό ζευγάρι το περασµένο Σάββατο εθεάθη στο «Balux» στην παραλιακή, παρέα µε καλούς και εκλεκτούς φίλους.

Η δηµοφιλής τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής που Ολυµπιακού όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών,  ήταν συνέχεια σε τρυφερά τετ-ατετ και, όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός. Μάλιστα, µπορεί ακόµα ο ποδοσφαιριστής να µην έχει µεταφέρει όλα τα πράγµατά του στο σπίτι της Ελένης, όµως τις περισσότερες ηµέρες της εβδοµάδας τις περνάει στο πολυτελές διαµέρισµα της τραγουδίστριας στην περιοχή του Ελληνικού.

Το ζευγάρι ακόµα δεν έχει κάνει την πρώτη δηµόσια επίσηµη εµφάνισή του, αφού επιλέγει να συχνάζει σε µέρη όπου δεν έχει φωτογράφους και κάµερες.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιες φορές δεν τα καταφέρνει, αφού οι παπαράτσι καραδοκούν. Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της τραγουδίστριας, είναι πιο ευτυχισµένη από ποτέ, αφού θα επιστρέψει στον «θρόνο» της. Συγκεκριµένα, η τραγουδίστρια µαζί µε τον Αντώνη Ρέµο από τον ερχόµενο χειµώνα θα εµφανίζονται στο «Αθηνών Αρένα» (στην Πειραιώς), το οποίο ο επιχειρηµατίας Γιάννης Παπαθεοχάρης ανακαινίζει και πάλι, προκειµένου να γίνει νυχτερινό κέντρο, αφού για κάποιο διάστηµα είχε µετονοµαστεί σε «Ρantheon Τheatre».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η τραγουδίστρια είχε εµφανιστεί στο παρελθόν µε τον Αντώνη Ρέµο και είχαν κάνει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, θέλει να δώσει για ακόµα µία φορά τον καλύτερό της εαυτό, αφού πλέον έχει καταφέρει να είναι η νούµερο 1 performer επί σκηνής. Η µοναδική της κίνηση σε συνδυασµό µε τις χορευτικές της ικανότητες και τα τραγούδια της κάθε χρόνο την ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά.