Λίγο πριν από το Πάσχα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως αθόρυβα έγιναν ζευγάρι, έτσι αθόρυβα χώρισαν, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η απόφαση ήταν κοινή. Εντάσεις δεν υπήρξαν, ούτε τσακωμοί.

«Όλα έληξαν ήρεμα», τονίζει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον και των δύο. Πράγματι, ακόμα και την περίοδο που ήταν ζευγάρι έλυναν κάθε διαφωνία με τη συζήτηση και ποτέ δεν ύψωσε ο ένας τη φωνή του στον άλλον. Αυτό ήταν και κάτι που τους ένωνε, η αμοιβαία κατανόηση, που ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει διάρκεια στη σχέση τους. Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ πριν από λίγες ημέρες μετακόμισε από το σπίτι στη Στησιχόρου, όπου ζούσε με τη γνωστή παρουσιάστρια και τον γιο της Μάξιμο, όπως είχε αποκαλύψει το «Secret», και επέστρεψε στο πατρικό του. Όσο για την Τζένη, πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της τη θέλουν να ζει σε άλλο σπίτι με τον γιο της και όχι να επιστρέφει σε αυτό που ζούσε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πολλοί βέβαια αναρωτιούνται πώς ένα τόσο ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό... Φίλοι τους αποκαλύπτουν πως εμπόδιο στάθηκαν οι πολιτικές υποχρεώσεις του Βασίλη Κικίλια. Μάλιστα, η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, από την περασμένη εβδομάδα, όπου κάνει διακοπές, ενώ ο πρώην σύντροφός της ήταν στην Αθήνα, όπου είχε πολλές υποχρεώσεις.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ

Η γνωριμία τους έγινε ακριβώς έναν χρόνο πριν, όταν βρέθηκαν στην ίδια παρέα και ήρθαν πιο κοντά. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίκριζε ο ένας τον άλλον. Πριν από χρόνια ο Βασίλης Κικίλιας υπήρξε φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny, Jenny». Φυσικά, αν και η συνέντευξη ήταν πολύ καλή και η άνεση ήταν φανερή ανάμεσά τους, δεν υπήρξε ούτε ίχνος φλερτ.

Πέρασαν τα χρόνια, η Τζένη χώρισε και ξαφνικά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη. Η χημεία τους ήταν αστραπιαία και έτσι δεν έχασαν χρόνο. Βγήκαν γρήγορα ραντεβού, συζήτησαν, βγήκαν ξανά και έτσι ξεκίνησε μια όμορφη σχέση. Χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Το καλοκαίρι πλησίαζε και προγραμμάτισαν μαζί μια μικρή απόδραση στην Πάτμο. Εκεί απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να περπατούν χέρι-χέρι στα σοκάκια της. Από την ώρα που ήρθαν στο φως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, κάποιοι μίλησαν για έναν νέο έρωτα, που βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του στάδια. Λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες, στην παραλία αυτή τη φορά, με τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ και την πρώην Σταρ Ελλάς να συνεχίζουν να απολαμβάνουν την ηρεμία και τη θάλασσα της Πάτμου.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, η οποία είναι λάτρης των social media, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το αγαπημένο της νησί. Ήταν μια εικόνα από μια μαγευτική και απομονωμένη γωνιά του νησιού, όπου περνούσαν οι δυο τους χαλαρές στιγμές, και έγραψε στη λεζάντα: «Θεϊκό!». Οταν επέστρεψαν στην Αθήνα, όλοι μιλούσαν για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Οι δυο τους κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να κρύβονται. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο, όταν εμφανίστηκαν στο Θέατρο «Παλλάς», για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι.  

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  

Το πρώην μοντέλο ακολουθούσε τον Βασίλη Κικίλια στις εξορμήσεις του στην επαρχία στο πλαίσιο των κομματικών του υποχρεώσεων. Όπως στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν «δραπέτευσαν» έως την Τρίπολη, με τον Βασίλη Κικίλια να δίνει το «παρών» στην παρέλαση και την Τζένη Μπαλατσινού να κάνει ράφτινγκ και πεζοπορία στον Λούσιο.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάτρα, πάλι στο πλαίσιο των κομματικών υποχρεώσεων του Β. Κικίλια, με την Τζ. Μπαλατσινού να ποστάρει φωτογραφίες από τη γέφυρα του Ρίου. Οι φήμες τούς ήθελαν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα, όμως και οι δυο τους δεν είχαν καν συζητήσει κάτι τέτοιο. Ήταν ακόμα πολύ νωρίς. Αν και για αρκετούς αυτός ο έρωτας έδειχνε ιδανικός, το ζευγάρι έκρινε πως έπρεπε να χωρίσει. Οι δικοί τους άνθρωποι το σεβάστηκαν και στέκονται διακριτικά δίπλα τους, χωρίς να προκαλούν κουτσομπολιά. Αλλωστε, καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους είχαν δείξει πως αυτά που γίνονταν μέσα στο σπίτι τους έμεναν εκεί.

Έδειχναν πως δεν είχαν ανάγκη τη δημοσιότητα παρά μόνο ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Τώρα μένουν οι όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, καθώς μια σχέση που τελειώνει ήρεμα σου αφήνει καλές αναμνήσεις... Στο μεταξύ, έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι.  

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», Μ. Παρασκευή 2018