Μετά τον έρωτα θα ακολουθήσει και επαγγελματική συνεργασία. Ο λόγος για την παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, που ζει το απόλυτο love story στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Λεονάρδου. Οι δυο τους, μετά τη συγκατοίκηση στο Ψυχικό, ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και στα επαγγελματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η ξανθιά καλλονή και ο σύντροφός της θέλουν να κάνουν μια νέα επιχείρηση που να έχει σχέση με την υγεία και την ευεξία. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που τους απασχολεί εδώ και καιρό και για τον λόγο αυτό θέλουν να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο βήμα όσο καλύτερα γίνεται.

Ακόμη δεν έχουν πάρει την απόφαση, ώστε να οριστικοποιήσουν ακριβώς ποιο θα είναι το αντικείμενο και πώς θα το προωθήσουν διαφημιστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Έλενα είναι από τα πιο δυνατά πρόσωπα στον τομέα της ομορφιάς, αφού έτσι κι αλλιώς γυμνάζεται και ξέρει τα πάντα για την ευεξία.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια θέλει να αφήσει εντελώς πίσω της τον τομέα της τηλεόρασης και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε κάτι καινούργιο, έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη, που όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο που τη λατρεύει και θέλει να την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Η παρουσιάστρια αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, ενώ σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε αποκαλύψει με ποιους τα... μοιράζεται. «Συνήθως το επεξεργάζομαι αρκετά στους τέσσερις τοίχους του δωματίου μου. Αλλά έχω και κολλητές φίλες που κουβεντιάζουμε τα πάντα, όπως είναι η φίλη μου η Ανδριανή.

Όταν ήμασταν μικρές, την είχα βάλει να ακούει από το άλλο ακουστικό τη συνομιλία με τον φίλο μου και με καθοδηγούσε. Μου έλεγε τώρα θα πεις αυτό και τώρα θα πεις το άλλο. Εννοείται ότι έχω κάνει το αντίστοιχο κι εγώ».

Επίσης, είχε αποκαλύψει και τη συμβουλή που της έδινε πάντα η μητέρα της: «Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε ότι δεν πρέπει να παντρευτώ μικρή, όπως έκανε η ίδια αλλά και η μητέρα της. Το ίδιο λέει και στην αδελφή μου. Όταν είσαι μικρή, δεν ξέρεις τι ρούχα σού πάνε. Θα ξέρεις τι άντρας σού ταιριάζει για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου;».  

Δημοσιεύθηκε στο «Secret», ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Σάββατο 21 Απριλίου 2018