Η ίδια µάλιστα δεν διστάζει να πει ευθέως ότι, τελικά, η φιλία ήταν µόνο για τα φώτα της δηµοσιότητας.

«Η Μικαέλα και η Εύη δεν µου ευχήθηκαν καν καλή χρονιά, ούτε καλά Χριστούγεννα. ∆εν κρατάω όµως καµία κακία. Οι δρόµοι µας χωρίστηκαν µετά το παιχνίδι. Το συµπέρασµα που βγάζω είναι ότι, τελικά, τα κορίτσια είχαν δίκιο, ότι δηλαδή έξω από το παιχνίδι δεν θα κάνουµε παρέα».

«Αισθάνοµαι απογοητευµένη από τη συµπεριφορά τους, αλλά είµαι πολύ δυνατός άνθρωπος, οπότε για µένα αυτά είναι µαθήµατα ζωής», προσθέτει και συµπληρώνει πως «το 2019 µπήκε καλά, γιατί έχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που µου προσφέρουν ψυχική ηρεµία, ευτυχία και ωραίες στιγµές».

Η όµορφη Μέγκι αναφέρει στο «Secret» ότι «τελικά, η φιλία µε τα κορίτσια ήταν µόνο για το «GNTM» και µόνο για την τηλεθέαση. Ηταν ψεύτικη. Σε καµία περίπτωση, αν το ήξερα, δεν θα επέτρεπα να πάρουν δηµοσιότητα στην πλάτη µου. Εχω ξενερώσει απίστευτα µε τις δηλώσεις της Εύης. Επίσης, η Εύη µε έκανε unfollow από το Ιnstagram».

Η ίδια για πρώτη φορά επιβεβαιώνει τις φήµες για την πρόταση που έχει δεχτεί προκειµένου να συµµετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ακόµα απαντήσει. «Εχω δεχτεί πρόταση να είµαι στο “Survivor” µε πολύ καλά χρήµατα. Το εξετάζω ακόµα, γιατί για µένα πρώτα απ’ όλα είναι η σωµατική υγεία και το γεγονός ότι βγήκα από ένα ριάλιτι µε έχει προβληµατίσει λίγο», δηλώνει.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για φωτογραφήσεις και επιδείξεις µόδας. «Επίσης, έχω δεχτεί πρόταση να συµµετάσχω στην Εβδοµάδα µόδας στο Μιλάνο», καταλήγει.

Συνέντευξη της Σάσας Σταμάτη