Ο γνωστός τραγουδιστής Σαρμπέλ, ο οποίος που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, πέρασε από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη ζωή του τα χρόνια που πέρασαν και για τις σημερινές του ασχολίες.

Από το 2008 μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο για να ασχοληθεί με το θέατρο και να προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του. Το 2014 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελπίδα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη Γλυφάδα και από τη πρώτη στιγμή ερωτεύθηκαν ο ένας τον άλλο και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 6 χρόνια σχέσης, δηλαδή στις 29 Αυγούστου 2014, στην ειδυλλιακή Σαντορίνη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SARBEL (@sarbel_music) on

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες.

Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision. Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου.

Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision αλλά με καλό τραγούδι, όχι έτσι. Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σαρμπέλ (14 Μαΐου 1981) είναι Κύπριος τραγουδιστής. Το πλήρες όνομά του είναι Σαρμπέλ-Μιχαήλ Μαρωνίτης. Γεννήθηκε στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου από Κύπριο πατέρα μουσικό και Λιβανέζα μητέρα δικηγόρο. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό.

Το 2007 με το τραγούδι του «Yassou Maria» επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό, με 190 βαθμούς.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: