Το 2018 ήταν ένα έτος γεμάτο γεγονόντα, εκδηλώσεις, κοσμικά και πολλές ώρες πάνω σε γόβες! To blog Lady's Note κατέγραψε όλες τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το 2018 και δημοσίευσε τις πέντε κορυφαίες

Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση τις καλύτερης πεντάδας των κοσμικών για το 2018 στη Θεσσαλονίκη:

5η θέση 

Για το World Class Fine Drinking Thessaloniki 2018 συνεργάστηκαν 4 μεγάλες εταιρίες, 25 bar, πολλοί εξωτερικοί συνεργάτες και συντελεστές που δούλεψαν πολύ σκληρά και έδωσαν το 101% του εαυτού τους για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

4η θέση 

«A Wish Without Borders» (5.12.2018)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders» που διοργάνωσαν από κοινού τα σωματεία «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

3η θέση 

«A Kiss for a Good Reason» από το Southern Comfort! (14.5.2018)

A Kiss for a Good Reason από το Southern Comfort για την Κιβωτό του Κόσμου!!! Το Southern Comfort παρουσιάζει το νέο του cocktail “Southern Kiss”, ενα cocktail θρυλιkiss καταγωγής.

2η θέση 

jenny.gr fashion movie event για τη ΣΤΟΡΓΗ (22.3.2018)

Το jenny.gr διοργάνωσε μια βραδιά μόδας και σινεμά στη Θεσσαλονίκη για τον Σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ Το Jenny.gr στηρίζοντας τον σκοπό του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, αναβίωσε τον μύθο του Manolo Blahnik μέσα από ένα ξεχωριστό fashion movie event.

1η θέση 

Vassilis Zoulias fashion show THE CROWN SS’18  (2.7.2018)

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τον Vasilis Zoulias για το M.A.Z.I.(Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) στο κατάμεστο Κυβερνείο. Ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τη συλλογή SS ’18, με τίτλο »The Crown» – (Το Στέμμα), ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, τίμησε για ακόμα μία φορά τη θηλυκή σιλουέτα!