Η παρουσία της στο Nomads δεν κράτησε πολύ, αλλά η ίδια δεν είχε ανάγκη περισσότερη διασημότητα απ΄αυτή. Ούτως ή άλλως Σίσσυ Ζουρνατζή διαθέτει ένα πολύ δυναμικό προφίλ στο Instagram και το ενισχύει κάθε μέρα με νέους ακόλουθους. Κι αυτοί βέβαια δεν έρχονται χωρίς αντάλλαγμα.

Έχουν να κερδίσουν από τις αναρτήσεις της. Όπως η τελευταία που έκανε χθες για τον Άγιο Βαλεντίνο. Ως instragrammer/influencer που σέβεται τον εαυτό της, είχε να προσφέρει δώρο σε μια από τις γυναίκες που την ακολουθούν. Το δώρο είναι προϊόντα αισθητικής και αυτά προωθούνται στο Instagram μόνο με έναν τρόπο.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή δεν θέλει να μην τηρεί τους κανόνες. Γι΄αυτό έβαλε τα προϊόντα στο κορμί της, το άλειψε με σκοπό να γυαλίζει και το έδειξε. Πώς; Φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Για την ακρίβεια αυτό που φορούσε δεν ήταν ρούχο. Είχε μια πετσέτα τυλιγμένη στα επίμαχα σημεία.

Σταύρωσε τα πόδια της και πόζαρε με χάρη κρατώντας τα προϊόντα.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς το βλέμμα του από το μπούστο της, αλλά και το τατουάζ που κοσμεί το στέρνο της.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

————- GIVE AWAY ————— Σε συνεργασία με το @melispa_massage, προσφέρουμε σε έναν ή μια τυχερή την κρέμα επιλογής του από την σειρά @avgerinoscosmetics , καθώς και ένα χαλαρωτικό μασάζ για τους φίλους μας που βρίσκονται Θεσσαλονίκη ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι : 1) follow @melispa_massage / @sissyzournatzi 2) tag σαν ένα σχόλιο όσους φίλους και φίλες θέλετε ! Ο διαγωνισμός λήγει στις 20/2/2019 #giveaway #massage #beauty #relax #daily #melispa #therapy

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Σίσσυ Ζουρνατζή